28

nov

DNB positief over collectieve waardeoverdracht Pf MN

DNB positief over collectieve waardeoverdracht Pf MN
 

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft op 22 november 2022 formeel aangegeven ‘geen bezwaar te hebben’ tegen de collectieve waardeoverdracht (CWO) naar Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en (ASR) per 1 december 2022, die onlangs bij de toezichthouder was aangevraagd. Daarmee is een belangrijke stap in het proces van de overgang van Pensioenfonds MN in liquidatie (Pf MN i.l) naar PMT voltooid. Het bestuur bereidt zich nu voor op de definitieve besluitvorming in de bestuursvergadering van 20 december 2022. Aansluitend staan de komende maanden dan in het teken van controle en overdracht van bestanden.
 

CWO tijdslijn
Wij houden u graag proactief op de hoogte over de te nemen stappen van ons fonds met betrekking tot deze collectieve waardeoverdracht (CWO). Voor een compleet overzicht met belangrijke CWO acties in de komende maanden, vindt u hier alvast een handige tijdslijn.
 

Algemene vergadering op 22 december 2022
Wij willen u graag ook persoonlijk informeren over de actuele situatie en de verdere stappen in dit proces. Daarom nodigen wij uit voor de algemene vergadering van (gewezen) deelnemers en gepensioneerden van Pensioenfonds MN.

Waar: MN Services, Zilveren Toren, Beatrixlaan 15 Den Haag of online via Microsoft Teams
Wanneer: donderdag 22 december 2022
Tijdstip: van 15:00 uur tot 16:30 uur
 

Stel uw vragen direct aan het bestuur
Tijdens de vergadering informeert het bestuur u over het genomen besluit inzake de CWO en over de gevolgen hiervan voor de gewezen deelnemers en gepensioneerden. Daarbij komen zaken aan de orde als:

•    Eventuele korting en indexering
•    De wijze waarop u persoonlijk geïnformeerd zult worden
•    De administratieve overgang naar PMT
•    De opheffing van ons pensioenfonds

Aanmelden kan eenvoudig per mail of telefoon. Stuur een mail naar pensioenfondsmn@mn.nl of bel naar 070 – 316 04 66. Bij uw aanmelding kunt u alvast uw pensioenvraag doorgeven. Geef bij uw aanmelding ook gelijk door of u de vergadering fysiek bijwoont of dat u online deelneemt. Kiest u voor online deelname dan ontvangt u binnen een paar dagen een bevestiging per e-mail. In deze e-mail staat een link waarmee u aan het webinar kunt deelnemen, met een korte instructie.