21

feb

We zoeken een bestuurslid namens de gepensioneerden

Het Pensioenfonds van MN kent een bestuur van zes personen waarvan er één namens de gepensioneerden deelneemt (paritair bestuursmodel). Deze positie is eind vorig jaar vrij gekomen.

Aan het verantwoordingsorgaan is gevraagd een nieuw bestuurslid voor te dragen. Als bestuurslid ben je samen met vijf andere bestuurders verantwoordelijk voor het beleid en de beleidsuitvoering van ons fonds. De uitvoering zelf is uitbesteed aan MN.

Wij zijn hiervoor op zoek naar een gemotiveerde pensioenprofessional met verstand van onze pensioenregeling en hart voor onze gepensioneerden.

Het profiel van onze ideale kandidaat vind u hier.

Meer weten?

Heeft u vragen over het profiel of over deze vacature, aarzel dan niet contact op te nemen met Jeroen Trip (jeroen.trip@mn.nl) of Mai-Britt Trojan (mai-britt.trojan@mn.nl), beiden lid van het verantwoordingsorgaan.

Bent u geïnteresseerd?

Stuur ons dan vóór 20 maart 2019 een motivatiebrief en een CV. Uw motivatiebrief kunt u mailen naar pensioenfondsmn@mn.nl. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een gesprek met het verantwoordingsorgaan en met het pensioenfondsbestuur.